Kadino Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Кадино И.Г повторно со изненадувања!

Лајкнете, споделете го постот поставен на Facebook страницата и во коментар напишете ги трите разлики кои треба да ги пронајдете кај херојот Брашко.

Освојте 2 карти за Златно Славејче. На крајот од денот, по случаен избор ќе биде избран еден кој ќе ги добие картите.

Секој ден, се до почнувањето на фестивалот (17.11.2016 година), ќе бидат доделувани по неколку карти дневно.