Наградна игра на Горска Вода

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Стопирај и освој подарок!

Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата јавно, стопирајте го гифчето во вистинско време и испратете го скриншотот во коментар.

По случаен избор ќе бидат одберени тројца фанови кои ќе бидат наградени со подароците кон кои е насочено шишето Горска вода.