Бутик "ЕМА" наградува!

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Бутик ЕМА !

 За да земете учество во наградната игра потребно е:

1. Да бидете фан на Facebook страницата
2. Да ја споделите објавата поставена на страницата, (public) јавно на Вашиот профил
3. Да напишете во коментар под објавата која е посакуваната величина 

Наградната игра трае до 15.11.2016 година (петок)