Наградна игра на Тренерки-МК

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

За да земете учество во наградната игра потребно е:

1. Посетете ја Facebook страницата

2. Споделете го албумот поставен на страницата

Ќе биде одбран еден среќен добитник по случаен избор на 10.12.2016 година.