Top Shop Македонија Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Top Shop Makedonija наградува!

Имате пријател што се жали од грбот?

Се подарува Vibra Roller од Gymbit!

За да станете потенцијален добитник посетете ја Facebook страницата, тагнете го во коментар и споделете ја сликата. Можеби токму Вашиот пријател ќе го добие.

Наградната игра трае до 18.11.2016 година.

Ролерот видете го тука: http://links.topshop.com.mk/c/9567535