Biocosmos повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

СЕ ДОДЕЛУВААТ 3 ПАКУВАЊА НА МУСЛИ ПО ВАШ ИЗБОР!

Biocosmos е секогаш со Вас и Ве поканува да учествувате во наградната игра СПОДЕЛИ и ДОБИЈ!

Оваа седмица (11.11.2016-18.11.2016) ќе бидат доделени 3 пакувања на мусли по Ваш избор.

Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата, на Вашиот профил и најсреќниот ќе добие 3 пакувања на мусли. По случаен избор ќе биде одбран и соодветно известен со порака (21.11.2016) на неговиот профил, но првенствено ќе биде објавен во објавата.