Humpty Dumpty Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Humpty Dumpty НАГРАДНА ИГРА!

Се што треба да направите е:

1. Да ја лајкнете Facebook страната Humpty Dumpty

2. Да ја споделите сликата поставена на страницата

3. Во коментар да напишете со што би сакале сет лажичка и вилушка.:) 

Победник е оној кој ке собере најмногу лајкови на својот коментар. Наградата е сет лажичка и вилушка.

Наградната игра трае до 23.11.2016 година.