MyWatch.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

За отварањето на новата продавница стартувана е наградна игра, во која што ќе биде доделен прекрасен часовник женски !

Се што треба да направите е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата!
2. Споделете ја објавата поставена на страницата
3. Коментирајте во коментар "
Споделена објава MyWatch.mk" и означете 5 личности

Правила 

1. Наградната игра ќе заврши на 15 Ноември во 20 часот !
2. Резултатите ќе бидат објавени на 15 Ноември во 21 часот !
3. Смеете од 1 профил само 1 да коментирате !
4. Мора да означите само 5 личности забрането е да означувате помалку или повеќе !
5. Доколку не ви се одговори следнава реченица на вашиот коментар не сте натпреварувач во натпреварот за часовник ! А кога ќе ви се одговори тогаш сте натпреварувач !