Наградна игра на Детска и бебешка облека

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМА НАГРАДНА ИГРА ЗА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ ДЕЧИЊА!


Се доделуваат 4 награди !
За учество во наградната игра потребно е да напишете стих од омилената песничка на Вашето дете, да ја лајкнете Facebook страната и да го споделите јавно постот.

Во коментар напишете за која награда играте и величина.

Бр 1. женски шпихозли 3,6.9 месеци.
Бр 2. машки шпихозли 3,6,9 месеци.
Бр 3. женски комплет 9,12,18,24 месеци.
Бр 4. машки дуксер 4,5,6 години.

Извлекување на добитниците по случаен избор на 20.11.2016 година.