Ottimo Handmade подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

По повод отворањето на Ottimo Showroom, се подарува лептир машна!

Сé што треба да направите е:

1. Like на Ottimo страната на Facebook
2. Заследете на Instagram (доколку имате) ->https://www.instagram.com/ottimo_handmade/ 
3. Share на фотографијата на Вашиот FB профил (споделувањето треба да биде јавно)
4. Во коментар tag-нете пријател кој е љубител на лептирки.:) 

Наградната игра завршува во недела, 20.11.2016 во 23:00 часот, а среќниот добитник - кој ќе биде избран по случаен избор и ќе биде објавен во понеделник, 21.11.2016 година.