Наградна игра на Брендирана козметика!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Брендирана коземетика подарува Mac руменило и Mac Eyeliner!

 

Се што треба да направите е:

 

- Споделете го постот поставен на Facebook страницата

- Поканете ги Вашите пријатели

- Напишете во коментар под сликата СПОДЕЛЕНО

Добитникот ќе биде изберен по случаен избор.