Ziaja Македонија наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Ziaja повторно наградува!!!

Од денес па се до Нова Година во текот на секоја седмица Ziaja доделува награди.

Тројца фанови ќе бидат наградени со по еден производ од Ziaja.

Кликнете Like и направете Share на било која објавена слика или видео на Facebook Ziaja и станете потенцијален добитник на една од наградите.

Наградените ќе бидат објавувани секоја сабота.