BD Intima наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра!

Учествувај и добиј едноделна пижама од bd intima.

За да учествуваш во наградната игра потребно е:

  • сподели ја сликата поставена на Facebook страницата
  • напиши коментар кој модел најмногу ти се допаѓа (1. 2. 3.).

Победникот ке биде избран по случаен избор на 21.11.2016 година.