Black Mask Bioaqua Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Изненадувањата за верните фанови на Black Mask Bioaqua не престануваат!

СЕ ПОДАРУВААТ УШТЕ 5 ЦРНИ МАСКИ, а се што треба да направите е да го споделете новиот пост што е поставен на Facebook страницата.

Новите добитници ќе бидат објавени на 30.11.2016 година.