Наградна игра на Be design

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА!!

Овој месец BEdesign избира еден верен купувач на кој ќе му додели вредносен ваучер од 500 денари.

Се што треба да направите за да бидете потенцијални добитници:

1. Во коментар пишете некој број од 1-100 и ставете слика од BEdesign накитот кој го поседувате.
2. Споделете ја објавата за наградна игра поставена на Facebook страната на Вашиот профил.
3. Follow на Instagram beti_bedesignjewelry (доколку немате IG профил прескокнете го овој чекор)

Random.org ќе го избере добитникот на вредносниот ваучер.

Наградната игра трае до 30.11.2016 година.