АгроТехнА Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Денес е роденден на АгроТехнА и ги наградува верните потрошувачи!

Посетете ја Facebook страната и одговорете точно на следново прашање:

Kолку години полни АгроТехнА?

Секој фан кој ќе одговори точно и ја сподели фотографијата, станува потенцијален добитник на тавa од италианскиот бренд Ravelli.

Добитникот ќе биде објавен на 21.11.2016 година во 11 часот.