Тримакс Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Тримакс повторно подарува!!!

Се што треба да направите за да учествувате во наградната игра потребно е:

  • Лајкнете ја Facebook страната
  • Споделете ја сликата поставена на страната
  • Задолжително оставете коментар и станете добитник на еден од производите од неделниот флаер.

Добитниците ќе бидат објавени на 21.11.2016 година.