nagradnaigra.mk со изненадување!

Рејтинг на корисник:  / 9
AddThis Social Bookmark Button

СТАНИ ФАН, СПОДЕЛИ И ОСВОЈ ПОДАРОК!

Драги наши фанови одлучивме да Ве наградиме за Вашата лојалност!

ШТО ТРЕБА ДА НАПРАВИТЕ ?

1. Да стиснете лајк на Наградна игра

2. Да стиснете лајк на Аберче

3. Да стиснете лајк на овој пост.

4. Да ја споделите оваа објава (public) јавно на Вашиот профил

 Наградната игра трае од 16.11.2016 до 30.11.2016 година.

 Добитникот ќе биде објавен на 01.12.2016 година на нашата фејсбук страна, а исто така ќе биде исконтактиран во инбокс.