Flantomen Macedonia Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

ГОЛЕМАТА НАГРАДНА ИГРА

Се што треба да сторите е да ја лајкнете Facebook страницата, да ја споделите и под текстот со слика да оставите коментар, со тоа станувате потенцијален добитник на ваучер од 1000 денари. Ваучерот ќе можете да го користите при купување на обувки од продавницата која се наоѓа во Старата Скопска Чаршија, на улица Битпазарска бр 30.

Наградната игра ќе трае до 27.11.2016 година. 
ИЗВЛЕКУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ЈАВНО НА LIVESTRIME НА 30.11.2016 година.