Систина Офталмологија Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Систина Офталмологија повторно наградува!

 

Посетете ја Facebook страницата, споделете го овој пост и станете потенцијален добитник на бесплатен преглед за ласерска корекција на диоптрија!

Победникот ќе биде избран по случаен избор и ќе биде објавен во понеделник на 21.11.2016 година.

И не заборавајте: Like > Share > √ Include original post> Public view > Post