Радио Слободна Македонија Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НОВА НАГРАДНА ИГРА - НОВ ПОДАРОК: SLC Beauty Body - Антицелулитен крем

Се што е потребно да направите за да станете потенцијален добитник :

1. Оставете име , презиме, адреса и телефонски број во порака
2. Споделете ја објавата поставена на Facebook страницата 

Оваа антицелулитна крема е составена од ефикасни состојки кои помагаат во борбата со тврдокорниот и тешко отстранлив целулит. Хидроксицитричната киселина екстрахирана од Гарсинијата, капсаицинот од чили, ѓумбирот и кофеинот како активни состојки помагаат во забрзување на клеточниот метаболизам и отстранување на масните наслаги и токсините од клетките.