Pizza HOT Delivery Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Pizza HOT Delivery Ве наградува!

Посетете ја Facebook страницата, означете во коментар со кого би ја споделиле пицата, лајкнете ја страницата, и споделете ја објавата јавно!

Среќниот гурман кој ќе добие фамилијарна капричиоза ќе биде објавен во понеделник (21.11.2016 година) во 12 часот.

*Доставата е бесплатна во реонот на достава (Аеродром, Лисиче и Кисела Вода), а оние вон реонот може да се превземат пицата од локалот.