Бебешка и детска гардероба наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра!

Споделете ја поставената слика на Вашиот ѕид (лајкнете ја Facebook страницата) и бидете потенцијален добитник на еден од најновите модели на детски тренерки.

Наградната игра трае до 25.11. 2016 година.
Добитникот ќе биде извлечен по случаен избор на 26.11.2016 во 20:00 часот.

Забелешка: После споделување пишете „spodeleno“ во коментар.