Probotalife.mk наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Органски чај од диво оригано го зголемува имунитетот на Вашиот организам, Ве штити од сезонски грип и настинки и одличен е во одбрана од бактерии на респираторен и уринарен систем.
Ќе бидат наградени тројца фанови.
Се што треба да направите е да ја споделете фотогрфијата поставена на Facebook страницата и да означите личност со која муабетот и чајот се Ваша совршена комбинација. 
Добитниците ќе бидат објавени во вторник 22.11.2016 година.