White Smile Makedonija Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

ВРЕМЕ ЗА НАГРАДИ!

Учествувајте и освоите комплет за 7дневен третман за бели заби.

За да станете потенцијален добитник потребно е:

1. Лајк на фан страната White Smile Makedonija
2. Споделете го јавно постот поставен на страната
3. Напишете го Вашето име и презиме во коментар.

Среќниот добитник ќе биде соопштен на 01.12.2016 година.