Professional make-up M.Grecas наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра!

Дoбиј бесплатна шминкa и oдбери термин сaмo сo јaвнo спoделувaње нa постот поставен на Facebook страната и тaгни еден пријaтел вo кoментaр кoј сaкaш дa ти прaви друштвo!

Наградната игра трае до 30.11.2016 година.
Среќните добитнички ке бидат јавно објавени на 30.11.2016 година во 18.00 часот.