Пакомак Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Овонеделниот предизвик е куќичка за птици од тетрапак или пластично шише!

:)Испратете фотографија на Facebook страната од Вашата куќичка за птици направена од амбалажен отпад.

Наградната игра трае до 12 часот во четврток (24.11.2016) кога еден од Вас по случаен избор ќе добие вредносен ваучер од маркетот „Гранап“ :)