Petreski Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Petreski подарува 5 медицински масажи!

Идеален подарок за сите кои имаат болки или повреди.

Реализирајте ги следниве точки и станете потенцијален добитник на подарокот:

1. Регистрирајте се на веб страна во делот за е-билтен www.petreski.mk
2. Јавно споделете го постот поставен на Facebook страницата на Вашиот профил
3. Ставете лајк на Petreski
4. Пишете ни во коментар дека ги реализиравте точките од 1 до 3

Подароците по случаен избор на петорица од Вас ќе бидат доделени во петок 25.11.2016 година.