АД Европа повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Повторно се подарува Чокофино!

Споделете ја јавно објавата поставена на Facebook страницата и напишете го Вашето име и презиме во коментар.

Ќе бидат одберени 10 фанови кои ќе добијат 2 пакувања од неодоливиот чоколаден крем - Чокофино.

Објавувањето на добитниците ќе биде во петок (25.11.2016 година).