Sinalco Mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Во која чаша е капачето Sinalco? 

Тројца фанови по случаен избор 
кои ќе одговорат точно во коментар на објавата поставена на Facebook страницата ќе добијат 
по еден пакет Sinalco Orange од 0,5L!!!

Добитниците ќе бидат објавени на 23.11.2016 година на Фан страната!