Фармаген Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Фармаген продолжува со Facebook подароци.

За да бидете потенцијален добитник на еден IMMUNEED со вкус на лимон, се што треба да направите е да напишете во коментар на објавата поставена на Facebook странцата, за што Вие го користите IMMUNEED-от и да ги повикате Вашите пријатели да го like-нат Вашиот коментар.

Потоа споделете ја оваа објава на Вашиот профил (со опција public).

Подарокот ќе го добие оној којшто ќе собере најмногу like-ови на својот коментар, а кој воедно ја споделил оваа објава на својот профил (под опција public).

Подарокот ќе биде доделен на 29.11.2016 година во 12:30 часот.