IDIVIDI Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ИДИВИДИ во соработка со издавачката куќа „Антолог“ ќе додели примерок од романот „Имприматур“ од Моналди и Сорти на еден од Вас по случаен избор.

Сè што треба да направите е:

1.Во коментар на линкот поставен на Facebook страната, тагнете го оној на кој би сакале да му ја подарите оваа книга

2. Споделете го јавно (Public) постот на својот FB профил

Добитникот ќе биде објавен во петок на 25.11.2016 година, а книгата, со потпис од авторите, ќе може да ја подигне на промоцијата во Менада што ќе се одржи во петок од 20 часот.