H&M наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра!

Се што треба да направите е:

1. Да ставите Like на Facebook страната, доколку веќе не сте го направиле тоа;
2. Да го споделите постот поставен на страната (изберете опција Јавно и не бришете го постот од Вашиот ѕид се додека трае наградната игра); и 
3. Во коментар напишете кој подарок би го сакале и величината која Ви одговара!

Наградната игра трае до 27.11.2016 година, кога по случаен избор ќе бидат избрани добитниците.