Органико Здрава ХРАНА наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

ПРВА НАГРАДНА ИГРА НА ОРГАНИКО ЗДРАВА ХРАНА Куманово

ЌЕ БИДЕ ПОДАРЕНА БОГАТА КОШНИЧКА СО СВЕЖО ОРГАНСКО ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК И ДРУГИ ОРГАНСКИ СУПЛЕМЕНТИ!

Победникот ќе биде избран по случаен избор и ќе биде јавно објавен во ПЕТОК - 02.12.2016 год.

ПОСТАПКА ЗА УЧЕСТВО ВО НАГРАДНАТА ИГРА:

1. Ставете LIKE на Facebook страницата
2. Ставете LIKE на постот поставен на страницата
3. Споделете го постов на Вашиот ѕид, преку опцијата SHARE
4. Напишете во коментар на постов - СПОДЕЛЕНО