Prefer Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

#Prefer #Награден #Натпревар

Посетете ја Facebook страницата и одговорете!

Поврзете го правилно текстот кој одговара со описот и мирисните ноти на мистовите.

Мистовите се подредени по број од 1 до 5, додека краткиот опис со буквите а, б, в, г, д.

Одговорот го имате во претходните објави. :)

Натпреварот започнува од среда (23.11.16) и трае до недела (24ч).
Петте #добитници кои ќе бидат наградени со некој од овие мистови ќе бидат објавени на 28.11.2016 година.

а. Женствен и неодолив, со ноти од зелена мандарина, воден јасмин и ѓумбир.
б. Привлечен и елегантен, со ноти од лотос, магнолија, мошус и нара.
в. Опоен и префинет со ноти од црна рибизла и ирис, во комбинација со ванила и цвет од портокал.
г. Заводлив и освежувачки, со свежи ноти од јаболко и кедар,во комбинација со бела ружа, јасмин и бамбус.
д. Гламурозен и сензуален, со ноти од лотос, бамбус и круша.