OlalaBags&Fashion Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 2
AddThis Social Bookmark Button

Учествувајте во новата наградна игра на “OlalaBags&Fashion” и освојете ова прекрасна женска ташна!!!

За учество се што треба да направите е:

1.Кликнете ЛАЈК на Facebook страната ;
2.СПОДЕЛЕТЕ ја ЈАВНО сликата поставена на страната!
3.При Вашето објавување ве молиме ТАГ-нете најмалку тројца ваши најблиски пријатели.

Наградната игра ќе трае до 26.11.2016 година.