Herba Natura Ве носи на патување!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДА КОЈА НЕ СЕ ПРОПУШТА!

Со интересна фотографија од некој од производите на Херба Натура, до викенд за целото семејство во туристичкиот комплекс „Бела Вода“ во Берово. 
Направете интересна фотографија со Вашиот омилен Херба Натура производ, поставете ја на постот поставен на Facebook страницата, со Ваш коментар и станете потенцијален добитник на викенд за целото семејство во преубавиот туристички комплекс „Бела Вода“

Правила на играта:

Можат да учествуваат сите кои се фанови на Facebook страната.

Споделете го постот - Share на Вашиот профил, со пријателите.

Сопственикот на фотографијата која ќе добие најмногу Like и Share заедно, е добитник на наградата.
Добитникот на наградата ќе биде соопштен на 14.01.2017 година.