Бутик Ена Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 3
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Бутик Ена!

За да станете потенцијален добитник на хеланки и блузонче потребно е:

1. Стиснете лајк на сликата поставена на Facebook профилот и додадете за пријател

2. Споделете ја поставената објава јавно на Вашиот ѕид

3. Напишете во коментар која величина Вам ви одговара.

Наградната игра трае до 07.12.2016 година.