Наградна игра на Mac i Naked produkti

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра на Mac i Naked produkti !

За да станете потенцијален добитник на течен кармин по избор + молив потребно е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата

2. Повикајте ги Вашите пријатели да ја лајкнат страницата

3. Споделете ја објавата јавно на Вашиот ѕид

Среќниот добитник ќе биде објавен на 01.12.2016 година.