Omega Raw and Organic cosmetics наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Дали се запознавте со есенските производи на Omega Raw and Organic cosmetics? Еве сега имате можност да добиете подарок есенски производ!

Се што треба да направите е следново: 
1. КЛИКНЕТЕ LIKE НА FACEBOOK СТРАНАТА
2. СПОДЕЛЕТЕ ГО ПОСТОТ
3. ВО КОМЕНТАР ПИШЕТЕ ГО ИМЕТО НА ВАШ ФЕЈСБУК ПРИЈАТЕЛ И ИМЕТО НА ПРОИЗВОДОТ ШТО САКАТЕ ДА ГО ДОБИЕТЕ

Добитниците ќе бидат одбрани по случаен избор.