The Shop Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

НАГРАДНА ИГРА! 

Класични Timberland кожа со текстура. Водоотпорни обувки кои со сигурност ќе ги одржат вашите стапала суви и удобни, без разлика на времето.

УЧЕСТВО ВО НАГРАДНА ИГРА:

1. Притиснете "Like" на фотографијата поставена на Facebook страната.
2. Споделете ја фотографијата на вашиот профил.
3. Коментирајте TheShoes
4. Собирајте Лајкови на Вашиот коментар.
Оној кој што ќе има највеќе Лајкови ќе биде добитник на овие обувки.