Играј и освој јорган!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра!

За да станете потенцијален добитник на јорган потребно е: 

1. Лајк на Facebook страницата

2. Објави ја поставената објава

3. Во коментар под сликата напиши која боја да биде јорганот

Наградната игра трае до 05.12.2016 година.