Декорациска куќа Булка Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра!

Декорациска куќа Булка Ви подарува Божиќна ѕвезда!

За да учествувате во извекувањето потребно е:

1. Like на Facebook страницата

2. Споделете ја објавата поставена на страницата.

Среќниот добитник ќе биде избран по случаен избор и ќе биде објавен на 27.11.2016 година.