ИДИВИДИ ВЕ НОСИ ВО КИНО МИЛЕНИУМ

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

На репертоарот останаа и ДОКТОР СТРЕЈНЏ, УСТАВ НА РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА и НОЌЕН ЖИВОТ. 

Доколку денес 25.11.2016 или за ВИКЕНД сакате да погледнете некој од овие филмови, пријавете се за гратис билети преку следните чекори:

ПРВО: Споделете го јавно овој пост на Вашиот профил. Отворете го репертоарот на киното 
(http://www.idividi.com.mk/vesti/repertoari/747379/index.html ) и изберете кој филм сакате да го погледнете.
ВТОРО: Оставете го Вашето име и презиме во коментар на овој пост, заедно со терминот и денот на филмот кој го избирате
ТРЕТО: Посетете го http://www.idividi.com.mk/, одберете ја вашата омилена вест и истата споделете ја (кликнете го копчето СПОДЕЛИ) јавно на вашиот профил на Facebook.

Само целосните апликации ќе се земат во предвид!