Gostilnica Lyra наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

После успешното прво издание на#LyraSpecialDinnerParty,  Gostilnica Lyra Ве поканува на уште една вечера каде ќе бидeте специјални гости со сите покриени трошоци!

Овој пат ќе готви Petar Sokarovski, а поради ограничениот број на гости, ќе бидат доделени само 2 покани за двајца!

Сѐ што треба да направите е да ја лајкнете Фејсбук страната и да го тагнете во коментар Вашиот +1!