Дримленд Игротеки - Dreamland Playgrounds Ви подарува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Среќа е кога се наградува! ^_^ - x1 MAXI роденденски пакет во вредност од 2700 денари и x2 ваучери од 1000 денари за најсреќните! 

Стиснете like, направете share на објавата поставена на Facebook страницата и одговорете во коментар на прашањето:

Која игротека е на сликата број 3? 

Доколку Ви е потребна помош http://dreamland.mk/

ВАЖНО: постов споделете го јавно (public).