Taiva Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

МНОГУ ПОДАРОЦИ И НАГРАДНА ИГРА НА TAIVA!

 

Новиот премиум бренд TAIVA е создаден според најновите достигнувања во светската НЕВРОКОЗМЕТИКА. За да бидете уверени во клинички докажаните дејствија на иновативните производи TAIVA, ќе Ви бидат подарени пробни примероци.

Сè што треба да направиш е да СТИСНЕШ ЛАЈК НА ФАН СТРАНАТА И ВЕЌЕ СИ ДОБИТНИК!

Сите без исклучок, кои ќе ја лајкнат страната ќе добијат пробни примероци од повеќе различни производи од палетата на TAIVA – дневни и ноќни креми за лице, гелови и креми за туширање.

Но, подарувањето не застанува тука!
Само за ВАС организирана е и НАГРАДНА ИГРА со дури 180 поголеми НАГРАДИ од брендот TAIVA!
Условите за учество се едноставни – стисни лајк на фан страната и напиши ја твојата е-мејл адреса во инбокс. Среќните добитници ќе бидат контактирани лично.

А, потоа дојди на 3 и 4 ДЕКЕМВРИ во РАМСТОР (Центар) од 13 до 21 часот и подигни го својот подарок или награда!

ТAIVA, ВРВНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА СОВРШЕНА УБАВИНА!

Револуционерните производи од брендот TAIVA, го имплементира најновиот концепт во козметологијата наречен НЕВРОКОЗМЕТИКА, која дејствува на ниво на невроните, ослободува медијатори на “добро чувство“ и создава здрав изглед на кожата. Создадени се по американска лиценца и во својот состав не содржат ниту парабени, ниту силикони.