MyWatch.mk Ве наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Нова наградна игра !

Се што треба да направите е:

1. Лајкнете ја Facebook страницата
2. Лајкнете ја објавата поставена на страницата
3. Коментирајте во коментар "MyWatch.mk"
4. Споделете ја објавата

На 10.12.2016 во 20 часот ќе бидат објавени 5 добитници на ваучер во сите Cosmo простории !