СТАНИ ДОБИТНИК НА ПЕРСОНАЛИЗИРАНО ВИНО ИЛИ ЧОКОЛАДА

Рејтинг на корисник:  / 1
AddThis Social Bookmark Button

Наградна игра !

За да станете потенцијален добитник на персонализирано вино или чоколада потребно е:

  • Јавно споделете ја објавата поставена на Facebook страната
  • Напишете во коментар дали сакате вино или чоколада, за слава,именден или роденден

Ќе бидат доделени 5 шишиња вино , 5 чоколади и 10 x 50% попуст на вино или чоколади!! 

Наградната игра трае до 12.12.2016 година.