Фармаген повторно наградува!

Рејтинг на корисник:  / 0
AddThis Social Bookmark Button

Фармаген продолжува со Facebook подароци.

За да бидете потенцијален добитник на еден VITAMINALL со вкус на јагода, се што треба да направите е да напишете во коментар на објавата поставна на Facebook страницата за што Вие го користите VITAMINALL-от и да ги повикате Вашите пријатели да го like-нат Вашиот коментар. Потоа да ја споделите оваа објава на Вашиот профил (со опција public).

Подарокот ќе го добие оној којшто ќе собере најмногу like-ови на својот коментар, а кој воедно ја споделил оваа објава на својот профил (под опција public).

Подарокот ќе биде доделен на 06.12.2016 во 12:30 часот.